söndag 18 mars 2012

Lite svammel...

Dags att skriva av sig lite ang något som stör. Spy lite galla över något för att sen bara släppa det och gå vidare.

Personer som utnyttjar andra. Som inte skäms för att försöka tigga till sig saker som t ex mat, lunch, kaffe osv. De som vill ha pengar för helt galna tjänster, lägger på konstiga kostnader allt för att kunna tjäna en extra krona och sen dessutom har mage att klaga!

Man får inte direkt bra karma av sådant beteende. Samvete måste man helt sakna då man inte verkar bry sig alls.

Sen har vi de idioterna som så fort någon inte tycker som dem ska starta värsta diskussionerna och dumförklara folk. Som säger emot sig själva och inte ger sig. Ska alltid ha sista ordet. Visa blir dessutom aggressiva och det är väl egentligen ett tecken på att de inser att de har fel. När de sen inte har mer att komma med så bestämmer de sig för att bara skita i det hela och kalla alla andra dumma och tycker de tramsar över en fånig diskussioner. Detta efter att de andra försökt avsluta diskussionen flera gånger medan "visa" helt enkelt inte kan släppa det och börjar om. Om och om igen!
Har på väldigt kort tid råkat på två sådana personer. Saken är den att vad de inte fattar är att alla sitter och skrattar åt dem när de gång på gång gör bort sig. Ganska underhållande faktiskt och förmodligen inte alls vad de hoppats på. Nej jag ändrar mig, otroligt underhållande!!
Pricken över i vore att få se deras min när de inser detta!

Men nu har man svamlat klart om detta. Det kommer komma tillbaka och bita dem i röven, var så säker *ler stort*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar