onsdag 27 mars 2013

Bakslag...

Måndagens tur och retur resa till Stockholm gick bara bra även om det blev aningen segt på tåget sista timmarna. Nu ska allt bara planeras klart och fixas. Är ju lite trixigt med tid nu under våren.
Fick bara en massa beröm och Dr Mats var riktigt... nej extremt nöjd med allt. Jag är visst en utmaning och lite av en supermänniska. Han är rolig...

Sen var det dags för läkarbesök nr 2 på tisdag morgon och där gick det inte lika bra. Där gick det mer åt helvete och jag tvingas nu vänta ännu längre på den hjälp jag behöver. Känns extremt jobbigt då livet står lite still som det är just nu. Så gårdagen spenderades instängd under täcket. När det är som sämst så blir man förvånad över var omtanken egentligen kommer ifrån när man behöver den som mest. Små saker som andra gör som kan verka obetydliga men betyder mer än något annat.
T med sin gåva för vackra ord och B som tar sig tid att göra något så speciellt. Sen H som alltid lyckas få mig att le hur illa det än är. Somnade gott igår trots allt.

Idag är en ny dag och får ta allt som det kommer helt enkelt. Försöker fortfarande smälta visa saker som hänt de senaste dagarna och det lär ta ett tag. Lite vägskäl...
Men solen skiner...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar