torsdag 14 februari 2013

Go leatherface!!!

Oj oj! Har varit en del hektiska och fullbokade dager nu ett tag. Började i helgen med pass på gymmet och en massa annat inplanerat skoj samt städning och tvätt mitt i allt. Men allt hans med och fick plats och det fanns tid över till mys.
Sen i måndags blev det lite inhandling av mat och en hel del pluggande inför stundande tenta. Japp på fredag kommer tenta 2/4. Sen igår så var det dags för heldag med bästaste Kátia. Skola på förmiddagen följt av shopping och lunch på Birsta. Sen pyssel och hårfärgning här hemma innan det var dags för middag på stan, blev O'Learys och så avsluta kvällen med en bio. Som de tjejer vi är så var Texas Chainsaw Massacre ett självklart val.
Hade en helt underbar dag!

Tyvärr har det snorats lite idag och en och annan liten lur har tagits på soffan men ska inte klaga har inte varit sjuk på hela vintern medan man sett andra stackare som insjuknat både en, två och tre gånger. Så tar i trä och kämpar vidare.

Och all denna underbara snö som bara fortsätter komma!! Älskar det!! Riktig underbar vinter!!

Även morgondagen verkar visst vara uppbokad ;) och ska även få in lite plugg där. Så för att orka med allt är det nog bäst att det släcks ner och nattas här snart. Krypa ner i den uppvärmda sängen... mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar