tisdag 24 april 2012

Tisdag...

I går färdigställdes 2 stycken skolarbeten. Nu är det bara 3 till som ska göras samt två riktiga dagar i skolan kvar. Det och fem veckors praktik som för mig är tre veckor men då 24 timmar per dygn 7 dagar i sträck.
Nervös med förväntansfull.

Idag ska det fixas lite hos föräldrarna som kommer hem på torsdag från värmen och nu blir de hemma till hösten, tror jag i alla fall. Man vet aldrig vad de hittar på. Säkert även vänner här hemma som vill fira mammas födelsedag.

I morgon examination av grupparbetet samt shopping på Ikea med Ulli efteråt. Lite saker till vardagsrummet och balkongen ska inhandlas så man kan piffa till det lite.
Även spanat på lite tapeter och, otroligt nog, hittat en tavla jag skulle vilja ha i vardagsrummet.
Ska ta tag i resten av lägenheten i sommar då man inte har skolan att tänka på, alla arbeten som ska göras. Det kommer bli mer tid över.
Lustig hur folk tror att bara för man inte är på skolan varje dag så är det ärsta semestern. Vi är inte på skolan pga den tid det tar att färdigställa de arbeten vi får och ska göra. Inget man slänger ihop på en eftermiddag. Men tror inte personer som inte gått på högskola eller universitet riktigt kan förstå det.

Nej nu ska här fixas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar